BEHANDELINGEN

De dag van vandaag zijn verzorgde handen en nagels een must in onze maatschappij. We gebruiken onze handen continue en ze zijn essentieel voor een goed voorkomen. Bij Nailed it streven we altijd naar de beste kwaliteit op elk gebied. Samen kijken we naar uw wensen als klant en de mogelijkheden om in harmonie te blijven met de natuurlijke nagels en handen. Er wordt steeds gefocust op een perfecte afwerking en service.

Aan elke behandeling gaat een grondige russian/combi manicure vooraf, waarbij alle onzuiverheden en losse velletjes worden verwijderd. Na het in vorm vijlen van de natuurlijke nagels, worden deze verstevigd (of verlengd) en opgebouwd, met het product naar keuze.

De keuze van het product is afhankelijk van een aantal factoren: de sterkte van de eigen nagels, de vorm van de natuurlijke nagel, de dagelijkse activiteiten, lengte van de nagels,...

232053566_221679869860145_943882831960786890_n.jpeg
RUBBERBASE / BIAB

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen (een betere en sterkere versie van het vroegere gelpolish- of gelish-systeem).​ Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden. ​

Een rubberbase behandeling wordt het best om de 3 à 4 weken bijgewerkt.

Ook bij een gelpolish-behandeling op de teennagels wordt er rubberbase gebruikt.

17869435003879545.jpg
232506017_336579801533723_4267071524587110680_n.jpeg
KUNSTNAGELS MET ACRYLGEL

Kunstnagels zijn gemoduleerde, gebouwde nagels die we in een door u gekozen vorm en lengte vijlen. U kan kiezen voor een versteviging van de eigen nagels, of voor een verlenging van het nagelbed.

Bij Nailed it wordt er steeds gewerkt met acrylgel voor kunstnagels: dit is een revolutionair product dat de beste kwaliteiten van zowel gel als acryl bevat. Een prachtig en stevig resultaat, en dat voor gemiddeld 4 weken lang!

​Nieuwe set:

Hierbij wordt het kunstproduct op de reeds aanwezige lengte geplaatst. Er was nog geen gel of dergelijke aanwezig op de nagels

Nieuwe set met verlenging:

Nog geen kunstnagels en je wenst een mooie lengte? Dan kunnen wij uw natuurlijke nagels verlengen met sjablonen.

Bijwerking kunstnagels:

Kunstnagels worden het best om de 3 à 4 weken bijgewerkt. Hierbij verwijderen we steeds een groot deel van het oude product en bouwen we met acrylgel opnieuw op.

 

Je wil graag een bijwerking maar je hebt nog kunstnagels van een ander nagelsalon? Dan geldt een nieuwe set. Het oude product van het andere salon wordt eerst volledig verwijderd, zodat we met een schone lei kunnen herstarten.

TIPS

Gebruik dagelijks nagelriemolie om de nagelriemen te verzorgen. Zo houdt u ze soepel en drogen ze niet uit. Ook zal het kunstproduct beter hechten aan de natuurlijke nagel, en kan u de kwaliteit ervan behouden en beschadiging tegengaan. Een goede nagelriemolie, Dadi Oil, is verkrijgbaar in mijn salon, alsook op de webshop (€6/flesje).

U zult zien dat deze olie op termijn ook uw eigen nagels zal verstevigen en voeden.

Kom tijdig voor uw nabehandeling (3 à 4 weken)! Wacht u te lang, dan komt het sterktepunt van de kunstnagel te ver tegen de vrije boord te liggen en heeft u het risico dat ze breken.

Gebruik uw kunstnagels niet als instrumenten of hulpmiddelen (bv. bij het openen van blikjes frisdrank. Daarvoor kan je beter bv. een lepeltje gebruiken). Knip uw kunstnagels nooit! Ze zullen barsten of splijten.

 

Wenst u meer info? Neem gerust contact op via mail of de Facebookpagina.